Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

Tırsan, Türkiye İnovasyon Haftası’nda ülkemizin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde ürettiği yeni teknolojileri anlatacak. Trailer Inovation 2017’de güvenlik ödülü alarak Avrupa’da da dikkatleri üzerine çeken Tırsan’ın Ar-Ge ve inovasyon çalışması hakkında yapacağı bilgilendirmelerle geleceğe ışık tutacak.

Türkiye treyler sektörünün aralıksız pazar lideri olan Tırsan, 8-10 Aralık tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek Türkiye İhracatçıları Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 5. Türkiye İnovasyon Haftası’na katılıyor.

Türkiye İhracatçıları Meclisi’nin inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla gerçekleştireceği organizasyonda, 10 farklı ülkeden; profesyoneller, akademisyenler, sanayiciler ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Tırsan, 2016 IAA Ticari Araç Fuarında sergilediği ve Almanya’da bitüm taşımacılığında uzmanlaşmış Hoyer Bitumen-Logistik GmbH ile birlikte geliştirdiği en son teknolojisi, Kässbohrer Yüksek Güvenlikli Bitum Tankeri ile Trailer Inovation 2017 yarışması güvenlik kategorisinde kazandığı ödüllü projesini yapılacak etkinlikte katılımcılar ile paylaşacak.

Tırsan Ar-Ge Merkezi’nin Türkiye İnovasyon Haftası’nda anlatacağı konular:

  • Tırsan’ın Ar-Ge belgesi aldığı 2009 yılından günümüze kadar yaptığı Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları,
  • Tırsan’ın sahip olduğu patent ve faydalı model sayılarının zaman ile değişiminin gösterilmesi,
  • Tırsan Ar-Ge merkezinde yapılan çalışmaların neticelerinin bilim dünyasına yaptığı katkılar,
  • 2014 - 2016 Trailer innovation yarışmasında alınan sonuçlar,
  • Welding (kaynak) teknolojileri, robotik teknolojiler, polimerik ve metalik malzeme teknolojileri, kaplama teknolojileri, aerodynamic sistemler ve 10’dan fazla üniversite ile yapılan çalışmalar,
  • TAYSAD tarafından 2016 yılında verilen en fazla faydalı model alan firma birincilik ödülü.