Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

HABERLER


Tırsan Sahiplerinin Yükleri De Cepleri De Güvende

Tırsan Sahiplerinin Yükleri De Cepleri De Güvende

30 Kasım 2016

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, düzenlediği Kış Bakım Kampanyası ile müşterilerinin can ve yük güvenliğini sağlarken ceplerini de koruyacak. 15 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek kampanya ile Tırsan, müşterilerinin araçlarını 30 noktadan ücretsiz kontrol ederken, yedek parçada ve işçilikte de yüzde 20 indirim sunacak.

Tırsan, lidere yakışır bir kampanyaya daha imza attı. Satış Sonrası Hizmetlerde de liderliğini sürdüren Tırsan, Kış Bakım Kampanyası ile; 30 Nokta Bakım Kontrolünü ücretsiz sağlarken yedek parça ve işçilikte de yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.  21 Tırsan Yetkili Servisi’nde geçerli olacak kampanya 15 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan faydalanmak için Türkiye’nin en geniş ağına sahip Tırsan bayilerinden birine uğramak yeterli.

KIŞIN ZORLUĞUNA TIRSAN KOLAYLIĞI

30 Nokta Bakım Kontrolü ile; treylerlerin yük altında ve en zorlu yol koşullarında, güvenle ilerlemesi için bakım ve onarım ihtiyaçlarının önceden tespit edilmesi ve önlenmesi amaçlanıyor. Bu amaçla; şoför, yük ve yol güvenliğini tehlikeye atabilecek problemler tespit ediliyor. Daha büyük arızalara neden olabilecek en küçük arıza önceden tespit edildiği için daha büyük sorunların önüne geçiliyor.  Araç performansı korunurken aracın kullanım ömrü de artıyor. Tüm bu işlemler sonucunda can ve mal güvenliği sağlanırken operasyonel giderler büyük ölçüde düşmüş oluyor.  

Kampanya bununla da sınırlı değil; araçlarını Tırsan yetkili servislerine getiren kullanıcılar, tüm hizmetlerde yüzde 20 işçilik bedeli indirimi ve yüzde 20 yedek parça indiriminden de faydalanabiliyor.

Tırsan bakım kampanyası hakkında detaylı bilgi ve kampanyanın geçerli olduğu servis merkezleri 444 5 847 AloTIR Danışma Hattı’ndan öğrenilebiliyor.