Group 23 Group 22 126516 126509 Fill 4 Fill 1 Fill 1 Combined Shape feather:arrow-down-circle copy Group 9

HABERLER


Treyler Üretimindeki Son Teknolojileri Tırsan Fabrikasında İncelediler

Treyler Üretimindeki Son Teknolojileri Tırsan Fabrikasında İncelediler

07 Mart 2017

Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler üreticisi Tırsan, Adapazarı fabrikasında Kässbohrer Macaristan Bayisi TTC M1 Budapest Kft.’den gelen ekibi ikinci kez ağırladı. Üretim süreçlerinin de anlatıldığı fabrika gezisinde, sergilenen ürünler hakkında bilgiler verildi.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, yurtdışı bayilerini ağırlamaya devam ediyor. Kässbohrer Macaristan Bayisi TTC M1 Budapest Kft.’ten gelen ekibi 1-3 Mart tarihleri arasında Adapazarı fabrikasında ağırlayan Tırsan, en son üretim teknolojilerini yerinde göstererek, özel sunumlarla üretim süreçlerini ve treyler üretiminde gelinen son noktayı anlattı. Yurtdışından gelen ekip, fabrika gezisi ve sunumların ardından sergilenen Kässbohrer ürünlerinden Perdeli Hafif Mega K.SCL M, Perdeli Hafif Maxima K.SCL X ve Kässbohrer Kimyasal Madde Taşıyıcı Tanker K.STC 30 araçlarını incelediler.

Tırsan, yurtdışı bayilerini Adapazarı fabrikasında ağırlayarak, bayilerinin Tırsan markası ve üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler edinmesini amaçlıyor. Fabrikanın çalışma prensipleri ve sistemini öğrenen bayiler, sistemin nasıl işlediğini bildikleri için araç siparişlerini bu bilgiler doğrultusunda veriyorlar.

Kässbohrer K.STC 30

Tehlikeli kimyasal maddeleri yüksek güvenlik donanımları ve güçlü ve sağlam gövdesiyle en güvenli şekilde taşıyan K.STC 30, farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri ile her iklim koşulunda kullanılabiliyor. Elektropolisaj özelliği sayesinde K.STC 30 tankerlerinin boyası yıpranmadan uzun yıllar dayanıklı kalıyor. Böylece bakım maliyeti düşüyor ve kolay temizlik sağlanıyor. Paslanmaz çelik şasi sağlamlığı ve dayanıklılığı ile uzun kullanım ömrü sunuyor. 100 mm cam yünü izolasyon, boşaltım hattı ısıtma opsiyonu ve Webasto ısıtma seçenekleri müşterilerin ihtiyaçlarına göre opsiyon olarak sunuluyor.

K.SCL M Perdeli Hafif Mega

Tırsan’ın müşterilerini daha fazla verimlilik sunmak için Ar-Ge merkezinde geliştirdiği hafif treyleri K.SCL M hafif özelliği ile en az 1,5 ton daha fazla yük taşıyor. Sektörün en kaliteli çeliği kullanılarak, dayanıklılığı ve sağlamlığı arttırılan özel şasi teknolojisi ile uzun yıllar güvenle kullanım sunuyor.

K.SCL X Perdeli Hafif Maxima

Tırsan Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilen bir diğer hafif treyler K.SCL X, bu özelliği ile en az 1,5 ton daha fazla yük taşıyor. Hafifliği sayesinde boşken yakıt ve işletme giderlerinde tasarruf sağlıyor. Sektörün en kaliteli çeliği kullanılarak, dayanıklılığı ve sağlamlığı arttırılan özel şasi teknolojisi ile uzun yıllar güvenle kullanım sunuyor.